fredag 13 januari 2012

Dokumentärt Hugo del 3, Fredag.

Det var en sådan dag idag. En sådan, där täcket gärna hade fått täcka en långt över nästippen minst halva förmiddagen.

Hugo vaknade först 2, sen 3, sen 4 och klockan 5 gav jag helt enkelt upp.

Vissa dagar är tröttheten mer än en trötthet. Det blir en seg hinna som är fullkomligt oigenontränglig. Orken är något jag inte ens kan stava till. Säg det till barnen. De ska ha sitt. Och det får dom
Just idag av någon anledning har båda krävt extra mycket. Hugo är van vid sina träningar. Som vilken person som helst så är han van vid sina fysiska utlopp.
På filmen ser vi Hugo klappa kaka, vilja kramas, sätta i nappen för tredje gången någonsin och lite annat smått o gott. Det är lite mörkt, tyvärr har jag dåligt med lampor i det rum som vi var i.

Jag har på önskelistan ett program där jag kan konvertera filmerna så de blir mindre, på så vis kan jag filma längre sekvenser som kan visa hur vi tränar!

Ha en fin Fredagskväll alla, det har vi.


2 kommentarer:

  1. Jag och min dotter Alice följer din blogg och Alice tyckte det var jätteroligt att se Hugo på film och vi är jätteintresserade av att se hur ni tränar. Jag filmar Alice jättemycket och mailar alltid över filmer till mina föräldrar så de kan se hur duktig Alice är och hur hon utvecklas. Hon har också DS. Jag använder gratisprogrammet Windows Live movie maker för att göra filmerna mindre så att jag kan maila över dem. Visst kvaliten blir sämre men det fungerar rätt bra. Jag har köpt Adobe Premier Elements men inte hunnit sätta mig in i det än. Nu har version 10 kommit ut så version 8 eller 9 kan man säker köpa rätt billigt snart. Man får ladda ner den gratis från Adobes hemsida och prova på i 30 dagar. Den första är helt gratis och bara att söka och ladda ner. Bara lite tips från en mamma till en annan mamma :)

    SvaraRadera
  2. Så fin blogg! och vilken goíng han är ;)
    /Anna Max mamma
    http://ettnyttliv.wordpress.com/

    SvaraRadera